dimarts, 9 de febrer del 2010

OBRA TEATRAL "POLLO E HIJOS"


El dissabte passat, 6 de febrer, vaig tindre la gran sort d´assistir a la representació teatral de l´obra "Pollo e hijos". Dic que vaig tindre molta sort perquè les entrades estaven esgotades a la taquilla des de feia dues setmanes, però encara quedava la venta del dia.

Hem d´aprofitar l´agenda cultural que la nostra ciutat dedica per al foment del valencià i aquesta és una mostra.

L´èxit d´aquesta obra radica també en el protagonisme dels seus actors (més coneguts per la sèrie que emet Canal 9 els diumenges per la nit, L´Alqueria Blanca): Carme Juan, Manolo Maestro, Ferran Gadea, Óscar Pastor i Elisa Lledó.

SINOPSI: Carol, dependenta de farmàcia, i Sergi, jove arquitecte, van a mudar-se de pis. Per a això han contractat els servicis d´una empresa especialitzada, "Pollo e hijos". També compten amb l´ajuda dels seus millors amics, Vicky i Edu. Una mudança sempre sol ser prou caòtica de persi, però en este vodevil embogit, tots els elements es tornaran en contra de la nostra parella protagonista.


PROGRAMA EL SALT


Després d´una llarga espera, ací us enllace la pàgina per a descarregar el programa Salt. Reccordeu que aquest programa us pot corregir els textos una vegada ja els tingau escrits en valencià; i també us traduïx textos del castellà al valencià.