dijous, 10 de desembre del 2009

REDACCIÓ Mª ÁNGELES ROMEU MARTÍNEZ. 1r ESO E

Una infància feliç és un dret dels xiquets i lo pitjor és que pocs xiquets gaudixen d´una en altres països.
Em dic Mª Ángeles i quan jo era xicoteta el que més m´agradava era quant la meua mare em pentinava i em feia pirris. Una altra cosa que m´agradava de quan era xicoteta era que un gran problema es solucionava amb un pito pito, gorgorito on vas tut tan bonico. I quan t´enfadaves amb una amiga i li deies això no val! o quant ploraves i aconseguies una pilota nova, però quan el teu pare o mare et deia està plovent i no podem baixar al parc! Això sí que era lo pitjor.
Però una vegada creixes tot açò canvia: sols tens ganes d´eixir amb les amigues, i quan aparéixen els problemes aquestos no es resolen amb un pito pito, gorgorito..


Quant era xicoteta no m´agradava que em renegaren, ni ara tampoc. Està clar! Per això crec, que la gent que és molt mimaeta, no ha tingut una infància bona. Aquesta persona no ha conegut que li diguen que no i siga que no. Per què en la vida moltes vegades et diuen que no i no pots fer res de res.
Aleshores jo vull que en aquest dia de la infància, tots els xiquets i xiquetes tinguen una infància digna i bona.

Caricaturas de mi Infancia (70s, 80s, 90s)

undefined


www.Tu.tv

`Recordant la nostra infància

DIA DE LA INFÀNCIA

El passat dia 20 de novembre celebrarem el dia de la infància. En aquest dia es vol recordar l´aprovació dels drets dels xiquets i les xiquetes i denunciar situacions on encara es violen aquestos drets dels xiquets i xiquetes.

A les meues classes vaig manar a l´alumnat que fera una redacció sobre: COSES QUE ELS AGRADAVEN QUE ELS FEREN ELS SEUS PARES QUAN EREN MENUTS I COSES QUE NO ELS AGRADAVEN QUE ELS FEREN ELS SEUES PARES QUAN EREN MENUTS. He de ser sincera i dir que algunes m´han fet molta gràcia. Ja us les posaré.