divendres, 14 de desembre del 2007

REDACCIÓ AMB CINC PARAULES

Ací us mostrem el resultat d´una alumna de 1er de Batxillerat que havia d´emprar a una redacció unes paraules determinades. Les paraules eren: arbre, classe, muntanya, roig, Petrer.


Redacció
Es va alçar com tots els dies, a les set i mitja per anar a classe. Hui era un dia diferent. Hi havia una excursió a la muntanya, però no era qualsevol excursió. En aquesta excursió anava el xic de l'altra classe que li agradava i havia d'estar perfecta. Tenia una cara molt bonica, tot havia que dir-ho, però això només no era suficient, la roba també era important. Va entrar a la seua habitació i va obrir l'armari, on trobà tota la seua roba, la major part d'ella de color roig (el seu color favorit), i comença a probar-se faldes i camises, fins que finalment es va decidir per uns pantalons curts vaquers, una camisa negra que li estava un poc gran, i unes sandalies amb un cor negre amb ales. Va eixir de casa en direcció a l'institut. L'excursió era a una muntanya situada a un poble anomenat Petrer. Quan va arribar a la porta de l'institut el va buscar per tot arreu, fins que apartat, recolçat en l'arbre més alt, el va trobar.
Van pujar a l'autobús i els van obligar a asseure's per order de llista per controlar-los millor. A ella li tocava davant d'ell! La seua amiga estava asseguda al seu costat i intentava convèncer-la perquè parlara amb ell i es fera la seua amiga. Però ella era molt tímida i aparentment antisocial...
Quan es va decidir a parlar-li, un xic va apropar-se a Pau (xic que li agradava), i li plantà un bes als llavis.
-No pot ser...!-No pogué dir res més.

Desiré Jareño.

REDACCIÓ AMB CINC PARAULES