dimarts, 18 de novembre del 2008

ACLARIMENTS


A l´apartat d´enllaços interessants us he penjat dues noves adreçes que potser us ajudaran en la vostra tasca d´aprenentatge de la llengua.
Una és el diccionari valencià. Ja feia molt de temps que volia posar una adreça per si en un moment determinat esteu llegint un llibre o trobeu una paraula desconeguada. Aci us penje un diccionari en línia. Espere us servisca.
L´altra adreça és del Departament de Catalunya: en ella trobareu unitats didàctiques molt fàcils per a entendre conceptes bàsics de l´ortografia, la gramàtica i sobretot vocabulari.
A gaudir de la nostra llengua.

LAIA


Aquest és el títol de l´últim conte que Vicent Sanchis, un rafelguarany igual que jo ha publicat com a últim treball. La setmana passada feu la presentació a la llar dels jubilats on assistí un inesperat públic molt interessat en la figura literària d´aquest habitant que ja ens ha deleitat amb una Història sobre el poble i algunes que algres novel.les sempre com a punt de partida el seu poble natal.
Laia és un conte per a nens menuts on descriu l´arribada a Espanya d´una xiqueta xinesa que ha estat adoptada per un pares valencians.
Us anime que el compreu i el llegiu o regaleu als vostres estimats. A gaudir d´aquesta lectura.